Changes

VOOR EEN PRACHTIGE COUPE EN EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT

 

Wat is Changes?                                                                              Maak een afspraak

Op de vraag wat Changes nu zo bijzonder maakt, antwoordt Jeanine: “‘Changes’ heeft een dubbele betekenis. Er is de metamorfose van de klant, die met een fris kapsel en een blij gemoed de zaak verlaat. Maar Changes slaat ook op de zaak zélf: open voor verandering, toekomstgericht en trendsettend op élk vlak: kapsels, verzorgingen en technologische snufjes. Maar bovenal maakt Changes het verschil met de sfeer in het salon. We verwennen onze klanten én ons personeel met de beste zorgen en een welgemeende glimlach.”

Zowel de klanten als de mensen die hier werken, zijn trouw aan Jeanine en daar is ze best fier op. “One big happy family: geen cliché hier, maar de waarheid.”

 

Wie is Jeanine?                                                                              

Jeanine Kubiak is een goedlachse, spontane vrouw vanuit Amerika met een flinke dosis gezond verstand. Met meer dan twintig jaar ervaring als ‘colorist’ kent ze haar gelijke niet. Uw haardos is voor haar een canvas dat ze met feeling en precisie inkleurt. Haar klanten komen zelfs van heel ver omdat Jeanine werkt met precisie, liefde, perfectie en ze luistert naar wat haar klanten willen. “Back to basic” is waar ze zich mee bezig houdt, “less is more”. Je hoeft niet te ingewikkeld te gaan kleuren of te duur te zijn om mooie resultaten te bekomen.

Met de lancering van het eerste Changes concept in dec 2014 is Jeanine weggegaan van De Cliént salons die ze in 1999 oprichtte samen met Glenn Gemeiner(haar voormalig en zeer jammer genoeg overleden zakenpartner).  Ze heeft de naam van haar salon verandert in “Changes Inspired By Glenn,”(toen een eerbetoon aan Glenn, die haar nog steeds inspireert). Maar nu samen met haar man Danny en hun dochter Hope die Jeanines bezieling en talent voeden en ondersteunen, verhuizen ze op 1 december 2023  met haar team naar de Pieter Reypenslei 5 te Mortsel onder een nieuwe naam “Changes Created By Jeanine” Ze laat zich betoveren door de magie van veranderingen en fladdert naar deze nieuwe omgeving als een vlinder die transformeert. Deze nieuwe naam weerspiegelt het toewijding om positieve veranderingen te creëren in het leven van haar gewaardeerde klanten.

Veel meer dan een kapsalon

‘Changes’ slaat op de metamorfose die u krijgt en ook op de trendsettende strategie van de zaak “Cool, maar niet kil”….Een opwindende belevenis met leuke verrassingen. Geniet van een professionele  hoofdmassage na een kleuring, een mini gelaatsverzorging terwijl je kleur inwerkt,  en eerlijk advies over hair-extensions, make-up en wat je best gebruik om jouw haar thuis optimale te verzorgen. Zo maak je jouw bezoek aan Changes compleet!

Zoveel leuks onder één dak.  Changes trakteert u op een flinke dosis me-time, een leuke sfeer en binnenkort ga nog nog meer kunnen genieten van ontspannende massages.

We halen steeds de nieuwste snufjes in huis en pionieren met kapsels, verzorgingen en technieken om u te verwennen. Zo stapt u goedgemutst en fraai gekapt naar buiten. Er wordt geluisterd, geadviseerd en verzorgd met de beste producten van  Oway(100% organic) 

Kom langs, ontdek, ervaar, maar geniet vooral van jouw me-time at Changes Created By Jeanine

 

 

 

 

OPENINGSUREN

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: 9u00 – 18u00

Woensdag: 9u00 – 18u00

Donderdag: 9u00 – 20u00

Vrijdag: 9u00 – 19u00

Zaterdag: 7u30 – 16u00

Wij werken  alle dagen op afspraak.

 

Maak tijdig je afspraak: 03/290 61 59 of online

Maak een afspraak

                                                                               Algemene Voorwaarden

 

 

 

 

Changes Created By Jeanine

BE 0877 179 017
BV Kubiak

Pieter Reypenslei 5

2640 Mortsel

03/290-6159

www.changesbyjeanine.be

news@changesbyjeanine.be

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK

Heren: op afspraak voor Barber Serge...
maandag*: 9u - 15:30u
donderdag*: 10u - 19:30u
vrijdag*: 9u - 15:30u
zaterdag*: 7:30u - 15:30u

Dames
Ben jij een wekelijkse vaste klant bij ons, of moet je naar een speciale gelegenheid, of ga je zelf trouwen? Dat kan vanaf nu alle dagen op afspraak.
Kom je graag 1x per week om jezelf te verwennen met een brushing? Dan geniet je vanaf nu van een gratis verzorging t.w.v 6,50 euro.

*Bij annulering gelieve ons tijdig te verwittigen, anders zien wij ons genoodzaakt een kleine kost aan te rekenen.
Wanneer je te laat komt , gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen zodanig dat we onze volgende klanten tijdig kunnen verwittigen.
OPGELET! Uw afspraak is pas definitief na een bevestigingsmail van ons!

  • DD dash MM dash YYYY
  • Uur reservatie

Bekijk onze creations