Oway

ORGANIC WAY OF LIFE, Love for everything green.

Welkom in de wereld van Oway

We zijn trots om te vertellen dat Oway deel uitmaakt van het Changes-concept. Wil je meer weten? Maak een afspraak bij Changes en ervaar het zelf. Of neem een kijkje op de Oway Facebook-pagina voor video’s, foto’s, producten en informatie.

Hier een beetje uitleg en slechts een paar producten waarvan je het water in de mond krijgt.

Onze Kleuringen

Wij werken steeds met zo zacht mogelijke kleurbehandelingen, met respect voor het haar. Onze kleuringen zijn ammonia-vrij en bevatten organische biodynamische lavendel, perilla en kukuiboter om het haar in optimale conditie te houden.

 

Voor de meest gevoelige huid en haar, PPD allergiën en zwangere vrouwen gebruiken we de Hnectar kleuringen. Dit zijn haarherstellende en liftende kleuringen voor het gevoeligste haar en huid. Ze bevatten geen alcohol, parfum, minerale oliën, resorcinol, ammonia en paraphenylene diamine.

 

TREATMENTS

Oway Rebuilding Treatment is een haarverzorgingssysteem dat is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te repareren.  De Rebuilding Treatment is ontwikkeld om intensieve zorg te bieden om haar te versterken dat beschadigd is geraakt door verschillende factoren zoals chemische behandelingen, warmtestyling of milieu stressoren. Het omvat doorgaans een reeks producten zoals shampoos, conditioners en specifieke behandelingen gericht op het verjongen en herbouwen van de haarstructuur. Deze producten bevatten vaak natuurlijke en biologische ingrediënten die bekend staan om hun voedende en herstellende eigenschappen, met als doel de gezondheid en het uiterlijk van beschadigd haar te verbeteren.

Headspa Treatments

Oway Headspa is een behandeling gericht op de hoofdhuid. Het is een verzorgingsbehandeling die specifiek is ontworpen om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. Deze behandelingen richten zich vaak op het reinigen van de hoofdhuid, het verwijderen van opbouw van producten en onzuiverheden, en het herstellen van de balans van de hoofdhuid.

Oway’s benadering van Headspa kan onder meer bestaan uit het gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten om de hoofdhuid te voeden, hydrateren en kalmeren. Deze behandelingen kunnen helpen bij verschillende hoofdhuidproblemen zoals droogheid, jeuk, gevoeligheid of overmatige olieproductie.

Het exacte proces en de producten die worden gebruikt in de Oway Headspa-behandeling kunnen variëren, maar over het algemeen richt het zich op het bevorderen van een gezonde en gebalanceerde hoofdhuid, wat uiteindelijk kan bijdragen aan sterker, gezonder haar. Het is een holistische benadering van haarverzorging die begint bij de basis, namelijk een gezonde hoofdhuid.

 

Hair Care en styling producten

De haarverzorgingsproducten van Oway omvatten shampoos, conditioners, haarmaskers, en stylingproducten. Deze producten zijn bedoeld om verschillende haarbehoeften aan te pakken, van reiniging en hydratatie tot herstel en styling, en ze worden vaak gewaardeerd vanwege hun focus op duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

 

 

 

 

Shop ons producten online Shop Changes

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK

Heren: op afspraak voor Barber Serge...
maandag*: 9u - 15:30u
donderdag*: 10u - 19:30u
vrijdag*: 9u - 15:30u
zaterdag*: 7:30u - 15:30u

Dames
Ben jij een wekelijkse vaste klant bij ons, of moet je naar een speciale gelegenheid, of ga je zelf trouwen? Dat kan vanaf nu alle dagen op afspraak.
Kom je graag 1x per week om jezelf te verwennen met een brushing? Dan geniet je vanaf nu van een gratis verzorging t.w.v 6,50 euro.

*Bij annulering gelieve ons tijdig te verwittigen, anders zien wij ons genoodzaakt een kleine kost aan te rekenen.
Wanneer je te laat komt , gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen zodanig dat we onze volgende klanten tijdig kunnen verwittigen.
OPGELET! Uw afspraak is pas definitief na een bevestigingsmail van ons!

  • DD dash MM dash YYYY
  • Uur reservatie

Bekijk onze creations